2010. május 27., csütörtök

Egy új korszak kezdete . . . Május 28. péntek

A teljesség igénye nélkül egy két fontos dolog a holnappal kapcsolatosan.

Az Uránusz bolygó nem csak  jegyet vált, hanem a kos jegyébe lép, azaz a Tavaszponttal fog együtt állni, budapesti idő szerint hajnali 3 óra 44 perckor éri el pontosan ezt a pontot. 
A Tavaszpont kiemelt jelentőségű az égen, hiszen minden népcsoport, amely kicsit is követte a csillagok járását, valamilyen formában “nyilvántartotta”, megünnepelte ezt az ünnepet. 
Ez a valódi Újév napja, amikor is lezárjuk az óévet, és új korszakot kezdünk.

A különleges benne, hogy az Uránusz csak kb. 84 évente lép erre a pontra, tehát ez most nagy robbanást jelenthet életünkben, érdemes megragadni és meglovagolni ezt az erőt.
( A korábbi  korszak zárul le most, az 1927-ben kezdődött új világkorszak, új világrend Magyarországon ami a munkáról és a külvilágban való megjelenésről szólt, az életörömöket a munka jelentette,  és minél fontosabb volt megérteni és megismerni a világot, törekedni a magasabb igazság felé, továbbá sorsfeladat a minőségi átalakulás (ami egyébként a mai magyarság jelenlegi sorsfeladata is!!!).

A tavaszpont, amely a Földön a korszakokat jelöli, éppen most a Halak csillagképben jár. Ezen a ponton hatolunk be az alsó világból a felső világba, azaz ekkor a mélyen, belül megélteket hozzuk felszínre, tudatosítjuk, ez a kezdet és az elindulás pontja. ( D.Melchizedek is beszélt erről a múlt nyáron, amikor is a maya bölcsek üzenetét hozta a változásokról )

Az Uránusz a szabadság, a megújulás, a radikális változás és a korlátokból való kitörés üzenetét hordozza, az összes bolygóminőségben maga az ÚJ üzenete. (Továbbá: korlátok ledőlése, új dolgok létrejötte, egy magasabb körbe való belépés lehetősége, szabadság és a függetlenség megélése, a szellemiségünk üzeneteit magasabb szintre emelni, magasabb szinten értelmezni. Cél a valódi szabadság.)

Ez egy teljes megújulás lehet, a régi teljes eldobása – természetesen ezt azért a többi bolygó “szerencsére” árnyalja, azaz semmit nem fogunk kidobni, ami érték.

Az Uránusz mellett álló Jupiter hordozza azt az üzenetet, hogy képesek vagyunk a Törvények és az Igazságok területén egy teljesen 
Új minőségbe kezdeni, a Szeretet jegyében.

További részletek a Csillagmag weboldalán.

Nincsenek megjegyzések:

 

blogger templates | Make Money Online