2010. június 15., kedd

Jó történések és egy új CT tagság

Timo a közelmúltban elgondolkodtató bejegyzést írt, a CT tagságról, a blogolásról és az érdektelenségről. Őszintén szólva, mostanában engem is sokszor lehangolt, hogy eltelnek bejegyzések és senki sem kommentel. Mások oldalán rengeteg bejegyzés van, nálam meg sokszor egy sem. Eddig nem foglalkoztam vele, de a múlt héten valahogy zavart. A múlt hetem kissé letargikus állapotban telt el!
Igaz, nem oly régóta szkreppelek, tehát arra is foghatjuk, hogy nem ismert a nevem.

A galériákba feltöltött oldalaknál is ezt éreztem (persze vannak kivételek, ahol még ismeretlenül is sok kommentet hagynak!). Sokszor olyan oldalakhoz sem hagytak kommentet, amelyeket más galériákban agyon dícsérnek! Érdekes dolog ez!

Ma délelőtt azonban több jó dolog is történt velem, melyet szeretnék megosztani veletek.

Először is Rainbow Kata meghívott CT tagnak a csapatába! Kata nagyon sokat segített nekem már kezdetektől fogva, mind a mai napig, rengeteg kérdésemre válaszol, segít a GIMP-ben. Mindig csodáltam a készleteit, és egy két OKC-ra már jelentkeztem is. Végtelenül megtisztelő hogy ezt a lehetőséget felajánlotta nekem! (hamarosan mutatom az első CT oldalamat!)Nagyon szépen köszönöm Kata!

A másik csodás dolog, a mai (most már írhatom hogy tegnapi) Praise Game-ben meglepően sok kommnentet kaptam. Ez szintén nagyon jól esett és kissé visszabillentette az önbizalmamat. Igaz nem másoknak készítem az oldalaimat, igyekszem olyat készíteni ami harmónikus, szép és kifejező. Természetesen mint mindenki én is vágyom az elismerésre.

És még egy gondolat. kaptam egy e-mail egyik kedves ismerősömtől. Úgy éreztem ezzel kell zárnom a mai bejegyzésemet.

"Minden visszaér hozzánk és pont akkor amikor nem is számítunk rá.
Az Élet egyensúlyra törekszik..tehát adj többet egyszer visszaér Hozzád is.

"Az élet megadja neked azt a tapasztalást, ami a legtöbbet segít majd tudatod fejlődésében, bármi legyen is az.
Miből tudhatod, hogy erre a tapasztalásra van szükséged? " 
Eckhart Tolle"
 
A tapasztalásodat azonban megelőzi a HITED azzal a dologgal kapcsolatban és ez egy lehetőség a számodra, hogy változtass a HITeden."
 
Szép hetet kívánok mindenkinek, aki erre jár!

1 megjegyzés:

Margó írta...

Igen, sok-sok gondolatodban igazad van.
Gratulálok, és szívemből büszkeségnek tartom, hogy Kata meghívott CT tagnak! Ő mindenképpen az, aki számomra az írásain keresztül is melegséget, őszinteséget sugároz.
Én szeretem az oldalaidat és éppen ezért nem csodálkozom azon, hogy meghívott!
Egy kicsit kevesebb időm van két hete, mert félév betegállomány után most mentem vissza dolgozni. Így kevesebb időm van olvasgatni. ... annyira meg még nem megy a szkrep, hogy mernék sok helyre benevezni, meg sokszor utólag veszem észre a lehetőséget!
Most tanulgatok, és jövőre, amikor nyugdíjas leszek, nagyon boldogan fogom az időm nagy részét a gép előtt tölteni:-)))
Szép napot és sok örömöt kívánok: Margó

 

blogger templates | Make Money Online