2010. szeptember 11., szombat

Csillagok üzenete

Ma ismét hoztam egy kis gondolkodtató írást. A csillagok ismét magyarázatul szolgálhatnak a benünk zajló eseményekre.

Bennem is sok minden kavarog, hisz egyik oldalon megoldódni látszanak a dolgok, míg az élet egy másik területén újabb kihívások sora látszik.
A teljesség igénye nélkül kiemeltem egy-két fontosnak vélt gondolatot a Csillagmagon olvasható Kis halál című írásból.

Azért lesz jelentős, mert az égen a legtöbb égitest, amely az Embert szimbolizálja, erős kapcsolatban lesz, amely fokozott átalakulásokat jelenít meg! A sokat emlegetett „kis halál”, az „én” halála ez az időszak – és ide sokszor a fájdalmakon és a szenvedéseken vezet az út, hiszen ezek a negatívnak tartott erők azok, amelyek segítenek az áttörésben.
Éppen ezért, tényleg fokozottan szeretném mindenki figyelmébe idézni, hogy amikor életében úgynevezett problémák adódnak, akkor az ellenállás az, amellyel nem fog tudni előrébb haladni – csakis a teljes és totális megadással, elfogadással.

Ez a Megadás nem jelent semmiféle vereséget vagy beletörődést, feladást, hanem a világ legcsodálatosabb adományát adja: el tudjuk fogadni az adott helyzetet, nem fűzünk hozzá jelzőket, nem értékeljük, címkézzük fel, nem rakunk bele fájdalmat és szenvedést, nem várjuk a jövőt, hogy egyszer majd jobb lesz… így kerülünk a Jelenbe, ahol nincsenek problémák.

A teljes és totális elfogadás által a helyzet átértékelődik, és amikor cselekszünk, akkor nem a nem-elfogadásból indulunk ki, hanem Önmagunkból, teljes valónkból – a különbség ég és föld!

Éppen ezért mostanában minden helyzetben próbáljuk meg felismerni, hogy mi az, amit nem tudunk elfogadni az adott helyzetből – mert az égre is az van írva, hogy az ellenállásunkat, önmagunkat hagyni kell meghalni – szinte mindenünket hagyni kell meghalni!
Ebből a halálból, a megadásból már csak a tiszta Tejút-erők áramlanak be az életünkbe, azaz a Fény és a Jelenlét. Ne feledjük: nem történhet semmi baj, hiszen a Plútó a Tejúton van!

További részleteket Balázs blogján olvashattok.

Köszönöm, hogy benéztél! Szép estét!


1 megjegyzés:

Margó írta...

Nagyon mély gondolatok! De ismerem annak a pillanatnak a csodálatos állapotát, amikor ott belül megtörténik ez a bizonyos állapot: az elengedés. Olyan érzet,mintha lebegne a lelkünk. Én valahogy így éreztem. Hamarosan megkeresem Balázs blogját! köszönöm!

 

blogger templates | Make Money Online