2011. október 5., szerda

Csillagok üzenete és egy-két Freebie ajánló

Először is megint Balázs (csillagmag) írását szeretném a figylemetekbe ajánlani. Ez az írás egy kis sprirituális témában való jártasságot feltételez, különösen a 2012. év témakörében. Azoban én ilyen mélységig nem szoktam a blogomon ezt a témát taglalni, most sem teszem. 

Amiért megemlítem ezt az írást, hogy a saját életünkkel, a saját döntéseinkkel kapcsolatos megélésekben, megtapasztalásokban nyújt nagy segítséget a mostani írás. Úgy gondolom hogy nem csak spiritális beállítottságúaknak lehet hasznos. Egy két kiemelés figyelem felkeltőnek:

"A Holló börtön egy szinten, ahová az ember saját döntései következményekén kerül, mert visszaélt teremtő erejével, vagy éppen nem élt a kezében lévő sok csodával. Minden visszatartott, eltitkolt energia felszabadítására ösztönöz a Nap és a Merkúr most. Ám először ne a külvilágban várjuk el, hogy majd mások kezdik el felszabadítani a titkokat, erőket, hanem kezdjük saját magunkkal. Mint mindig.
Nézz szembe a saját életeddel: VALÓBAN készen állsz arra a tudásra, amire vágysz, és eddig nem volt hozzáférésed hozzá? Vagy csak azt várod újra, hogy majd mások megmutatják neked az igazságokat? Megint arra vársz, hogy most nem világi, hanem spirituális vezetők megmutatják neked az új tudást, az új igazságokat? Hogy a dolgok rajtad KÍVÜL történjenek, megint valakik majd megoldják most nem fizikai, hanem „spirituális” szinten a dolgokat?
Azt tapasztalom, hogy bár vágyunk a lelki békére, a világ változására, de azt ismét megint másokkal szeretnénk  elvégeztetni."
"Itt az idő, hogy TE légy aktív, a saját bőrödön élj meg midnent."

"Eddig azt hitted, hogy nem vagy rá képes. Pedig DE. Kezdd el csinálni. Csináld azt, amit TE jónak érzel. Bármit, ami lehet egy kis meditáció reggelente, vagy minden nap beszélgetsz a kristályaiddal, vagy szerető gonddal szólsz növényeidhez.
Mindegy mi, csak tedd bele a szíved és lelked a SAJÁT ÉLETEDBE. A TE kezedben van a felemelkedés, ehhez NEKED IS TENni kell. Nem jön el a világ Nélküled, amire vársz."
"Tégy magadért, sok kis apró csodáért, amiben Te vagy benne. Ültess a balkonra kis növényeket, amiket Te locsolsz, és ugyan nem hiper-szuper technológiával learatott, tárolt és adagolt növényt eszel, de benne lesz a lelked, és ami a legfontosabb, a SAJÁT életed."

Ma van Anna lányom születésnapja. Lázasan készülődök a háttérben a szombati bulira. 12 gyereket várunk remélem a házat nem szedik szét teljesen. Nagyon izgulok. Készítettem neki, az általa készített fotókból egy vászon posztert. Egy csodás és izgalmas napot töltöttünk, kint a Hősök terén a Nemzeti Vágtán. Különösen Gergő élvezte a lovak látványát. Anna pedig, hogy végre a nagy géppel fényképezhetettt.

Holnap megyek Orsihoz és keretet teszünk alá. Remélem jó lett. Még nem láttam, mert ma nem értem oda a boltba átvenni. Most nektek megmutatom, mivel biztos vagyok benne, hogy Anna nem fogja idő előtt meglátni.

A fotó kereteket magam készítettem. A fotók Anna munkái. A lópatkó pedig a netről vadászott fotó.


Osli fetette a blogjára az októberi játék feltételeit.
védjegy a sütőtök.
A játék lényege: a ScrapDishnél a Bits & Bytes készletek között letölhető egy freebie. 
4 darab úgynevezett "stacked paper" van a csomagban. Ezekkel a papírokkal kell oldalt készíteni. Utána töltsd fel egy galériába vagy a blogodba. Majd menj vissza Orsihoz, ehhez a bejegyzéshez linkeld be az alkotásod. 
A határidő: október 31. 
A nyertes pedig, egy 5$-os kuponnal lesz gazdagabb.Jó játékot!
Jó hír, hogy Kata (Rainbow Designs) egy csodás Freebie-t készített. Mutatom. A Facebook-on letölhető. Hamarosan hozom az oldalamat.



Köszi, hogy benéztél! További szép hetet!

1 megjegyzés:

Osli írta...

Remélem a keret is olyan jól sikerült, mint a vászonfotó :))) De erre már csak az idő adja meg a választ. :)
Köszi, hogy a játékom is népszerűsíted. :)

 

blogger templates | Make Money Online