2010. január 24., vasárnap

Jupiteri év

Van egy web oldal, ahol mindig segítséget kapunk a csillagok üzeneteinek megértésében.Gyakran ellátogatok ide, hogy megértsem mi is zajlik bennem, körülöttem.

Az év elején sokan végiggondoljuk az előző évet, hogy mi is történt velünk, sokan tervezzük az előttünk állót.

Mindig fontos azonban a MOST, vagyis a pillanat megélése is.

Ehhez nyújt segítséget egy kis kitekintés a jövőbe, vagyis a JUPITER bolygó Földünkre gyakorolt hatásának tudatosítása.


"A Jupiter 12 év alatt kerüli meg a Napot, így egy jegyben kicsit több mint 1 naptári évig tartózkodik. A sumérok, akik a jelenleg használt időszámításunk alapjait helyezték le, az esztendőt részben a Jupiter mozgásához kötötték. Tehát mindenképpen egy új év veszi kezdetét. A Jupiter az Öregisten, a Magyar Istenének megnyilvánítója az égbolton, tehát a Magyarországon zajló, magyarsággal kapcsolatos dolgokban is egy új minőség veheti kezdetét."


Ennek példáját a Krisztus tudat mutatja meg számunkra, tehát itt a Földön kell tudnunk megvalósítani az Égit. Hogy itt a Földön nem érhet bennünket semmi veszteség, elmúlás, félelem, igazságtalanság – hiszen a mi valódi lényünk a Teremtőtől való, Égi.

A Jupiter minősége jelzi, hogy meg tudjuk váltani a Hitünket – azaz ebben az évben ezt „mutatjuk” meg, hogy a „hitünk” mire képes. Amire koncentrálunk, amire fokuszáljuk a tudatunkat, az valósul meg, a következő kör, amibe lépünk, az lesz, amiben hiszünk, amit valóságnak elfogadunk.

Ebben az évben tehát talán a legfontosabb, hogy figyeljünk arra, ami velünk történik, és folyamatosan tudatosítsuk, hogy a megszerzett tudásunkat, ismereteinket a valóságról hogyan tudjuk használni, arra hogy VALÓBAN kilépjünk a körforgásból.


Addig is az üzenete januárban és február első negyedében az Itt és Most, azaz a Jelen tudatosítása. Tehát ebben a hónapban folyamatosan figyeljünk arra, hogy a múltból hozott és a jövőbe helyezett félelmeinket, gondolatainkat meglássuk, tudatosítsuk a jelenben…

Ne rágódjunk a múlton, ne várjuk a jövőt – minden Tudásunkkal a jelen pillanatában éljünk, és ott végezzük el a tisztítani valót.

Tegyük fel magunknak a kérdést: milyen problémám van MOST ebben a pillanatban?

Ekkor tudjuk átérezni a Jupiter magas szintű „rezgéseit”, a szeretet és a bőség állapotát.


A vízöntő jegy üzenete a tisztítás és a szabadság – így ha esetleg lekötöttnek, rabnak érezzük magunkat a közeljövőben, akkor ez valójában arra hívja fel a figyelmünket, hogy mire kell fókuszálnunk, esetleg egonk hogyan akarja megváltoztatni azt, amit nem tud… Így befelé fordulva, minden részletet megvizsgálva végezzük el az átalakításokat és engedjük el – tisztítsuk ki – a lényegtelen, tisztátalan gondolatokat, érzéseket.

További részleteket és más csillag üzeneteket olvashattok a www.csillagmag.hu-n Kiss Balázs-Kunó tollából.

Akit jobban érdekel a Most megélésének lehetősége, módja az olvassa el Eckhart Tolle könyvét A most hatalmát, mely most gyakorlati útmutatóként is megjelent a közelmúltban.

Nincsenek megjegyzések:

 

blogger templates | Make Money Online