2010. április 27., kedd

Újra égi üzentek

Kata és Juma blogján kalandozva ráébredtem, hogy amikor elindult a blogom valójában mennyi mindenről szerettem volna írni. Mostanra szinte csak a scrap-el kapcsolatos oldalaimat tettem fel.

Katánál olvastam az alábbi gondolatokat, a “7 tévhit a scrapbookkal kapcsolatban” című írásában:

"Erős közösségformáló szerepe van. Ha önmagunkat elfogadjuk, úgy másokat is el tudunk fogadni, ha önmagunkat szeretjük úgy szerethetünk másokat is, ha bevalljuk érzelmeinket úgy mutathatjuk ki mások felé is. Így belülről kifelé indulva nemcsak saját életminőségünk javul, hanem másoké is. Így a nagyobb közösségeké is.
Sok minden egyéb mellett, ez a tevékenység is hozzájárul ahhoz hogy világunk egy kicsit jobbá váljon."

 Ezek a sorok is és JUMA kedves levele is hozzájárult, hogy ismét a csillagok üzeneteit tolmácsolom a számotokra.

Ma megjött a szokásos hírlevél a csillagmagról. Az itt olvasott írás “Újra a “régi” elengedése” címmel, ráébresztett hogy teljesen természetes amikor egy-két napig mondjuk, "nincs kedvem" oldalakat készíteni, hiszem most a befelé fordulás időszaka van. Tehát nincs ok aggodalomra! A régi hiedelmek, berögzült gondolati és társadalmi minták elengedésének az ideje. Mint mindennek, annak is értelme van, ha az embernek nincs ihlete. Utána mindig sokkal tisztább, egyszerűbb oldalak születnek.

Egy nagyon érdekes és megfontolandó könyvet olvasok, Easther és Jerry Hicks KÉRD és megadatik című könyvét (Édesvíz Kiadó 2006).

A mai csillagmag üzenet is a könyvben olvasott gondolatok fontosságát támasztja alá, vagyis hogy igenis fontos hogy mit gondolunk, és mit érzünk. Ugyanis képesek vagyunk teremteni, és nemcsak fotószerkesztő programmal, hanem az életben is.

Egy kis részlet a csillagmagról, hogy érhető legyen mire is gondolok:
"Április 30-án, pénteken kerül a Nap kvintill kapcsolatba a Neptunusszal, míg előtte lévő nap a Jupiter a Vénusszal – varázslatos idők lesznek! Nagyon szeretném felhívni a figyelmet, hogy e héten fokozottan ügyeljünk gondolatainkra, és tudatosan érzékeljünk rá a láthatatlan világ üzeneteire, és az esetleges felbukkanó félelmeket és illúziókat idejében engedjük el.
A Nap-Neptunusz kvintill egy csodás lehetőség arra, hogy rálássunk önmagunkra, önmagunk belső lényére, és az ott esetlegesen meglapuló kuszaságot, ködöt és félelmeket fénybe borítsuk! Ekkor különös erővel nyilvánulhatunk meg a világban, mély spirituális élményeknek adhatjuk át magunkat. Tisztítsuk a múltból hozott félelmeket, amelyekkel nem engedjük, hogy a csodálatos teremtő énünk megnyilvánuljon." (További részletek olvashatók Balázs oldalán, a Csillagmagon.)

Igaz most nem jeleztem az újhold varázs közeledtét, de most szerdán TELIHOLD lesz, tehát vége az újhold ciklusnak. Szintén a beteljesületlen kívánságok elengedésének ideje, illetve a befelé fordulásé.

Sok sikert a befelé forduláshoz, és fordítsátok magatok és mások hasznára a ezeket a gondolatok!

Köszi, hogy benéztél! További szép estét!

 

1 megjegyzés:

Margó írta...

Már olvastam ezt a bejegyzésed is, csak nem írtam, hanem gondolkodtam rajta.
Én is megadtam magamnak azt a szabadságot, hogy a blogot végtére is magamnak írom, de természetesen, ha valaki benéz hozzám, akkor örülök Neki.
Ugyanígy vagyok a készített oldalakkal is.
... és ha csak mi ketten értettünk meg valamit Kata írásából, vagy egymástól, úgy gondolom, már volt értelme, hogy az a papírra vetődött ...
Én találok Nálad ilyeneket:-)))

 

blogger templates | Make Money Online