2010. május 8., szombat

Elmaradások

Eltűntem egy kicsit, mivel a kislányom nemsokára ballag az oviban. Támadt egy szuper ötletem, hogy az óvonéniknak adjunk fotókönyvet ajándékba. Személyes is és a gyerekekről szól! Mivel az ötlet az enyém volt, meg hát scrapbookozok is egyértelmű volt, hogy nekem kell elkészítenem. Már azt hittem hogy jól haladok mikor kiderült, hogy egy kis apróságról elfeledkeztem, márpedig hogy a nyomda követelmény, hogy 300 DPI-s legyen a felbontás. Hát kezdhettem újra az oldalak készítését! Ha elkészül egy két oldalt szívesen megmutatok belőle!


Ez az oka, hogy most kissé időhiányban szenvedek, és  most egy-két dolgot igyekszem pótolni. Időrendben haladok.

Beszteri (ezúton köszi mégegyszer!) közbenjárására Gabs-nál vendég CT tag lehetek ebben a hónapban! Választhattam a boltban lévő készlteti közül, hogy melyikkel szeretnék dolgozni.

Az Orange me greeny-t választottam. 
Szép harmonikus színek és rajzos, virágos elemek jellemzik.



A napokban találtam Beszteri blogján egy szupi template-t, melyet most felhasználtam. Tőlem meglepő módon, most nem alakítottam át gyökeresen, mint ahogy általában szoktam.

Mutatom az első oldalt:

A másik még készül! Hamarosan mutatom.

Csütörtökön Gigi küldött egy körlevelet, hogy szombaton délelőtt a budapesti Szent-István parkban fórum találkozó lesz. Megnéztem a programokat, és gondoltam a gyerekekkel együtt elmegyünk. Így nyílt lehetőségem hogy találkozzam személyesen Gigivel, Betsievel és Beszterivel. Igaz nem volt sok időm, de mégis nagy élmény volt a számomra. Lányok köszönöm a szíves fogadtatást! 

Ezt az oldalt kicsit nekik is készítettem, mivel ez a találkozó utáni hangulatban készült!


Köszi, hogy benéztél!


1 megjegyzés:

Margó írta...

Krisz, gratulálok ehez a CT tagságodhoz is!!
Szerintem az óvónéniknek ennél nagyobb, kedvesebb ajándékot nem lehetett volna kitalálni! Tanítóként mindig csak a hasonlóaknak tudtam örülni!!
Most én is éppen Eszternek ezt a templatéját próbálom betölteni valami belőlem jövő tartalommal! (Elárulom, arra kell rájönnöm, hogy a keresztbe íveket hogyan alakítsam ki! De az a jó, hogy mindig van valami, ami izgat, hogy megtanuljam!)

Most sok dolgod van, érezd jól Magad, mert szép feladatok:-))

 

blogger templates | Make Money Online