2010. június 2., szerda

JUNIÁLIS családi nap + freebie

Egy hasznos és kellemes időtöltésre szeretnélek meginvitálni benneteket!

A Magyarországi Montessori Egyesület szervezésében a Szelektív hulladékgyűjtés népszerűsítését célzó családi nap kerül megrendezésre 2010. június 6. (vasárnap) délelőtt 10.00 órától Szolnokon a Millér Panzió és Szabadidőközpontban.

A rendezvény célja:

Olyan szemléletformálás, amely a gyerekeket és a felnőtteket is megtanítja a környezettel való tudatos együttélésre, a környezetbarát életvitelre. Szeretnénk elérni, hogy a gyermekeknél kialakuljon az a fajta gondolkodás és tevékenységi attitűd, amely beépül az életmódjukba és ezáltal a környezetet okosan, és mértéktartóan használják majd. A résztvevők személyiségére szeretnénk hatni, amelyhez a tanulás széles körű értelmezése szükséges. 


Tudatosítanunk kell a környezet iránti felelősséget, a tiszteletet minden élőlény iránt, továbbá meg kell alapozni azt az ökológiai szemléletet, amelyet a mindennapi életvitelben használhatnak a gyerekek, felnőttek egyaránt.

Programok:
- újrahasznosított alapanyagokból kézműves foglalkozások keretében használati  tárgyakat készítünk (ceruza, papír, képkeret, lenvászontartó, ...)
- a szelektív hulladékgyűjtést népszerűsítő társasjáték a KUKA-tündér megismerése
- játékos formában megismerkedünk a szelektív hulladékgyűjtés lényegével (hogyan lesz a szemétből értékes újrahasznosítható hulladék!) - video megtekintése, és a mozgó kukák megkeresése

Az elvégzett feladatokért jutalom "pontok" járnak, melyeket a végén értékes és hasznos ajándékokra lehet beváltani  .

Egész nap szelektíven gyűjtjük a szemetet!

Várunk szeretettel!
 Timo ismét egy gyönyörű GRUNDE  stílusú Overlayt készített. Most ingyen letölthetitek a blogjáról!
 download here

További szép estét!

Nincsenek megjegyzések:

 

blogger templates | Make Money Online