2010. szeptember 25., szombat

Csillagok üzenete, avagy mit üzen a Holló

Ma ismét egy elgondolkodtató írást hoztam.

A csillagmag-on ismét olyan írást olvastam, amely gondolatiságával teljes mértékben azonosulni tudok. Mivel számomra sok "hasznos" információt tartalmaz, illetve összecseng azokkal a gondolatokkal amik mostanában foglalkoztatnak, elhoztam nektek, hogy hátha nektek is segít a tovább lépésben.
Olvassátok olyan szertettel mint ahogy én ide írtam.

 
"A személyes életünkre kibontakoztatva ezt a csillagüzenetet elmondhatjuk, hogy most nagyon fontos lesz odafigyelnünk arra, hogy ha valamilyen tudás, bölcsesség, erő vagy feladat van a birtokunkban, vagy egyszerűen “csak” a saját képességeinkről legyen szó, akkor azzal élni érdemes! Használni érdemes! A Teremtő Erőddel ha nem élsz, akkor az olyan, mintha a Forrást, a Teremtőt tagadnád meg, hiszen a saját képére alkotott.

Egyre erőteljesebb lesz, hogy felvállaljuk a saját sorsfeladatunkat, életünket, és hogy befejezzük a hazugságban való élést. Véget vetni az önsajnálatnak, a negatív élethelyzetek erősítésének, a kilátástalanság érzésének, a szenvedésnek. Ez mind illúzió. Lehet persze energiát nyerni azzal, hogy sajnáltatjuk magukat, és az élethelyzetünk kilátástalanságában dagonyázva hajtogatni azokat a dolgokat, amelyek miatt az életünk nem megfelelően működik… de ez mind illúzió. TE VAGY A FELELŐS AZ ÉLETEDÉRT.
 
Illetve, természetesen semmit sem “kell”, csak “lehet”…"

"Ezért járjatok nyitott szívvel, CSAKIS A SZÍVETEKRE HALLGASSATOK! Csak ez tud Nektek VALÓDI segítséget adni."


További részletek Balázs blogján.

Nincsenek megjegyzések:

 

blogger templates | Make Money Online