2010. szeptember 19., vasárnap

Csillagok üzente, avagy a Lezárás és Rendbetétel

Ismét fontos dolgok történnek az égen, ez természetesen megjelenik az életünkben is, ha odafigyelünk rá, ha nem akkor is.

Balázs csodás írásából kiemelnék egy két részltetet amit különösen fontosnak tartok. Az egész bejegyzést, pedig itt olvashatjátok.

"Most úgy kell fogalmaznom, hogy “nehéz” időszakon vagyunk túl.

A “nehéz” alatt pusztán azt értem, hogy minél nagyobb feladatot vállaltunk erre az időszakodra, a tisztulási folyamatok annál erőteljesebbek lehettek életünkben – és ennek még nincs vége.

“Minden rendben van” – ezt a gondolatot fogadjuk be az Égtől, a Teremtőtől, s ezzel erősítsük lelkünket minden szinten, hogy alaprezgésünkké váljon akkor, amikor azzal találkozunk az életünkben, amivel nem biztos, hogy az ego és az elme szintjén találkozni szerettünk volna. Mert ha nem tudunk valamit elfogadni, nem tudunk valamivel azonosulni a mostani időszakban, akkor az arra hívja fel a figyelmünket, igen erőteljesen, hogy tágulnounk kell, befogadóvá kell válnunk, és magunk mögött kell hagynounk valamit.

Az Úton egyedül csak az jön eléd, amit te Ültettél oda – semmi más. Ezt nagyon fontos, hogy tudatosítsd, ám azt is, hogy nem kell utána teherként cipelned magaddal az Úton összeszedett dolgokat – tanulj és lépj tovább!
Itt van az ideje Fényt vinni a lélek mélyére, és szembenézni a saját félelmekkel, szembenézni a külvilággal, hogy miért hisszük azt, hogy minket bánt, hogy áldozatok vagyunk a világ kezében. Aki nem tudja felvállalni saját felelősségét a félelmei mögött, az egyre mélyebbre és mélyebbre kerülhet a saját lelkének bugyraiban, pedig most itt van a tisztításnak a lehetősége.

Vasárnap (19-e) lesz aktív újra a Jupiter – Uránusz együttállás, tehát ismét itt van erőteljesen az Új befogadásának a lehetősége, de mint említettem, az Új csak a régi félelmek és régi szokások kipucolásával találhat el hozzánk!
Technika a tisztításra:
gyújtsunk egy gyertyát, és kérjünk a Forrásból ragyogó arany fényt, és vonjuk ezzel körbe auránkat. Majd induljunk el befelé és keressünk félelmet, sötétet, dühöt és agressziót magunkban. Amint ilyet érzünk, akkor gondolatban kérjük a Forrás arany fényét, hogy tisztítsa ki belőlünk ezt, vonja körbe, ölelje át minden alacsony rezgésünket. Mi pedig engedjük elszállni ezeket, és érezzük, hogy a helyére a magas tudatosság aranyló fénye költözik.
Érdemes ezt naponta egyszer elvégezni, és ezzel tisztítani magunk energiaterét.
  
Majd 23-án hajnalban leszáll a Nap az alsó égboltra, azaz belépünk az Ősz-be, az Őszi Napéjegyenlőséggel. Ezen a napon, mivel Telihold lesz, az időt pihenéssel és ráhangolódással érdemes tölteni."



A teljesség igénye nélkül emeltem ki egy-két részletet. A teljes írás a csillagmag.hu-n olvasható.

További szép estét!

Nincsenek megjegyzések:

 

blogger templates | Make Money Online