2011. február 18., péntek

Shabby papers by Rainbow Designs + cewe kihívás +freebie-k

Egy kis elmaradással kezdem. A betegség hullám minket is elért. Múlt héten Máté, ma meg már Gergő is.

Először megmutatom Kata múlt heti készletét a Winter talest,  mellyel sikerült végre oldalt készítenem. 


Ebben a hideg időben, szinte beleborzongtam ebbe a gyönyörű télies készletbe! Oldalba foglaltam a búcsúzást a téltől! egy gyermek versike segítségével. Remélem hamarosan eljön az ideje!


felhanszáltam még: 
old post card temlapte

 
Új készlete a Shabby papers. Gyönyörű. Mosntanában ezket a pasztel színeket éppúgy imádom, mint a harsányakat.

available at Two Little Pixels


Az oldalt egyúttal a Cewe heti kihívására is készítettem. Mikor elolvastam a kihívást, hogy készítsünk oldalt valamiről amit szeretünk, de ne legyen előlény, meg ember se, hát először megcsináltam mégis egy kis kankalin csendélettel. Utána esett le, ja hogy ez talán nem felel meg a kihívásnak. Akkor gyorsan, hogy még Kata határidejébe is beleférjek elkezdtem agyalni, hogy mit is szeretek igazán a jó kis capuccinó mellett, mert ezt már előttem többen lelőtték. Ekkor jött az ötlet, hogy van egy "bűnös" szenvedélyem és ez a TIRAMISU.  Fotóm persze nem volt, így a neten vadásztam hogy mit is tegyek az oldalra. Így akadtam rá erre a csodás mediterrán hangulatú képre. Tükrözi a Tiramisuohoz fűződő mély szenvedélyemet és a délvidéki táj iránti szerelememet is!

felhasználtam még:
old paper template
Roben MArie textura
PS ecsetek


Köszi, hogy benéztél!
Kata freebie-jeivel búcsúzom!

 

1 megjegyzés:

Margó írta...

Már furcsa is, hogy ilyen stílusú oldalt látok Tőled:-))) Kiegyenlítetted a telet a TIRAMISUVAL:-))) (Én is imádom!) ... és azért azt látom, hogy a második oldalra csempésztél az új szerelemből is:-))))

 

blogger templates | Make Money Online