2011. április 3., vasárnap

új HOLD + new kit by eqrAveziur Designs

Nincs semmi gond, csak mivel beköszöntött a jó idő sokat vagyunk kint a levegőn és én is előbb elfáradok. Esténként meg sokat olvasok, így a scrap kicsit háttérbe szorul. Nem is bszélve róla, hogy most két fotókönyvet is csinálok párhuzamosan.

Új hold van. Aki ismeri az új holdvarázst tudja, hgoy ez egy nagyon értékes nap. Ilyenkor érdemes kitenni az ásványainkat és feltölteni az új hold fényénél, és nekünk is csinálni egy jó kis feltöltő ásványi fürdőt, vagy sétálni egyet a holdfényben.

Több spirituális témájú könyvet is olvasok. Ezekben némelyik részletesen taglalja, hogy a régi korok emberei, köztük a mi őseink is azért voltak egészségesebbek mint a ma élő emberek, mert sokat tartózkodtak kint a szabadban. ÉLetük nagy részét kint élték. Mára ez sajnos megfordult. Életünk nagy részét  bent éljük a négy fal között.
A mediterrán vidéken élők mai jóval kiegyensúlyozottabbak, mint északon élő szomszédaik. Ez is a napfénynek köszönhető döntően, és annak a szervez egységnek amiben a természettel együtt élnek. Amit elvesznek a természettől, azt vissza is adják neki.

Egy ideje elkezdtem reggel korábban kelni, és kimenni megcsodálni a napfelteltét, feltöltekezni a szívárvány minden színét tartalmazó fényében.

Ajánlom mindenkinek aki teheti, próbálja ki mert valóban csodálatos érzés és ilyenkor sokkal jobban indul nap is amikor ez a csodás fény átjárja testünket!

Napnyugtakor sajnos ezt nem tudom megtenni, mivel hegyen lakunk és a hegy eltartaja előlünk. Remélem hamarosan már este is melegebb lesz, és akkor igyekszem többet kint lenni a csillagos égbolt alatt, a hold fényében fürödve.
Akinek reggel nincs rá ideje, akkor érdemes este szakítania rá egy-két percet! Megéri kipróbálni.



Akkor mutatom a készleteteket  amit hotam mára.
I show you what kits are now.

Eva (eqrAveziur Designs) alkotott egy gyönyörű mini kit-et a The nameless one-t.
Eva (eqrAveziur Designs) created a beautiful mini kit, The nameless one is.


Sajnos nem tudtam oldalt készíteni, ezúton is elnézést kérek Eva-tól. A többiek csodás oldalait Eva blogján megnézhetitek.

Unfortunately I could not create pages, we would apologize from Eva. The other  pages of beautiful Eva check out his blog.

Mutatom továbbá azt a készletet melyet több terevzővel együtt készítettek.
Also show that the kit was made ​​with more designers.



Mutatom Eva csodás embossing papírjait is, íme:
Eva is beautiful embossing papers show, here it is:

Köszi, hgoy benéztél! Szép hetet kívánok!

3 megjegyzés:

treza írta...

Szia Krisz!
Nagyon érdekes, amit az újholdról írsz..egyik legkedvesebb könyvélményemet juttatod eszembe (Coelho: Brida).
Mivel Te lettél a 30. Olvasója a blogomnak, szeretnék Neked egy scrap-oldalt ajándékozni. Írok mailt :)

evadraga írta...

A Hold és fényei valóban gyönyörűek. Akárcsak a -néha látható- színtiszta, csillagos égbolt. Mikor esténként a lakótelepen szinte csak a kutyusom és én sétálunk, van időm gondolkozni, a világon, magamon, a természeten. :)
Reggel én szinte alig vagyok magamnál. :) Talán majd most tavasztól ez máshogy lesz. :)

Rita(006) írta...

Valóban, az emberi lény egyre inkább elszakad a természettől, ami több szempontból is szomorú! A Hold varázsa és misztikuma nem véletlenül érdekli az emberiséget már a kezdetek óta. Jómagam is hiszek erejébe, varázsába. (pl. nagyfiam a Jónás féle Holdnaptár szerint fogant!)
Szép hetet kívánok Neked is!

 

blogger templates | Make Money Online