2011. május 30., hétfő

Magyar Designerek avagy két csodás készlet + CEWE kihívás

Egy jó hírrel kezdem.Osli felvett a csapatába. Nagyon köszönöm neki. Annyira jól esett.
Sajnos még mindig nem értem utol magam, igaz az ovi fotóköyvy már elkészült és át is adták az idei ballagók, de a nagyobb könyv, ami kb. 60-70 oldal lesz még mindig nincs kész. Sajnos az összes anyagot még meg sem küldték. Remélem hamarosan azt is lezárom és már kicsit "töb" időm lesz a scrap-ra. Vagy ez csak egy hiú remény????

Akkor kezdem az elején, mivel most sok mindent hoztam.

Kata múlt heti gyönyörű készlete a Sweet már kapható. Gyönyörű pasztell színek, finom lágy formák jellemzik.

 available at 2LP


A fotó idén készült az oviban. Szeretem ezeket a képeket, mert itt nem pózolnak, meg grimaszolnak mint nekem szoktak.

A fotó manipulációnál Contrast action-t is hasnzáltam.
A fotó alá pedig torn paper PS ecsettel készítettem a tépett papírt a készlet egyik papírjából.

Az oldal elkészítésénél felhasználtam még Kata Fairy Garden template-jét (FREEBIE)kicsit átalakítva. A kép kereteket GIMP-el próbáltam visszakunkorítani, így sikerült. Még próbálkozom, hátha lesz jobb is.

Ha hozzászólást hagysz Kata blogján megnyerheted!!!!! Bátraké a szerencse!

Timo szuper ötletes keret csomagot készített, sajna nem volt érkezésem oldalt készíteni, de pótlom. Bocsi Timo. Azért mutatom.

Igaz sajnos technikai okok miatt mostanában nem tudom olvasni Timo blogját amióta átalakította, remélem ez rendeződik és nem csak engem dob le az oldal!

Ez a Panted bordet kit.


A múlt heti Cewe kihívásra olyan stílusban kellett oldalt készíteni amit nehéznek érzünk, vagy nem szoktunk használni.
Mindig is csodáltam többek között Kovaxka egyéni stílusát és érzékenységét. Találtam két olyan oldalt is ami most különösen megfogott.

Ezeket "lifteltem" úgymond.


felhasználtam még:
Morning Solitude by Ruccola Desings

A kihívásra először nem volt ötletem, bár Évadrága álomszép oldala után én is elbizonytalanodtam. Akkor jött hogy Kovaxka stílusát próbálom meg - hisz már régi csendes rajongója és csodálója vagyok-, mivel a fantasy-hoz most se időm, se bártoságom nem volt. És láss csodát, a véletlen (hi,hi,...) egy dallamot kezdtem dúdolni, a Napfívér Holdnővér egyik dalát. A neten utána néztem hogy milyen fotók vannak fent. Hát a  kedvenc Zeffirelli filmemből találtam ezt a képet. Röviden így született az oldal.


Ez az oldal pedig Kovaxka Cuba című oldala ihletésében született.
Ezeket a fotókat már lehet hogy láttátok, de tavaly a balcsi parton pont  a fényképezés maradt le.


felhasználtam még:
Early Summer old/new kit by Timo Deisgns


Aki visszalátogat szerdán, annak egy érdekes írást mutatok mivel megint Új Hold lesz és érdemes kihasználni ennek az égitestnek a csodás hatását is!
Szép hetet mindenkinek. Köszi, hogy benéztél!

 

2 megjegyzés:

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 7 post on May. 31, 2011. Thanks again.

Toni írta...

Nem először vagyok itt, most is csak csodálkozom! A napfivér mindent visz, hetekig tudnám nézni!!!! A többi is bámulat, olyan cukrok a hivatalos fotón a gyerkőceid. És egy info: nehéz annak utánozni, akinek kiforrott stílusa van. :) Pusz!

 

blogger templates | Make Money Online