2011. május 15., vasárnap

Moments to remember by Rainbow Desings + freebie

Most kivételesen időben elkészültem Kata (Rainbow Designs) szuper szépséges új készletével, a Moments to remember-el készített oldalammal, de a technika ördöge úgy döntött hogy nem tehetem fel az oldalra. Biztos megvolt az oka.
Most végre a tegnapi kis rokon látogatást kipihenve sikerült a gép elé osonnom egy kicsit. Mutatom. A készlet tele van finom ivrágos papírokkal, az egyik kedvencemmel a tépett papírral és telis tele ötltetekkel.


Kata blogján megnézhetitek a többiek csodás oldaliat, köztük az OKC-ban résztvetvő alkotók oldalait és JUMA (Margó) új kis csapattagunk gyönyörű oldalát is! Üdv a csapatban Margó!

Akkkor végül mutatom az oldalt amit készítettem:

Mostanában sajnos kevés képet tudok készíteni, mert haldoklik  a gépem. Így a régi képek között kutattam. Már nem is emlékeztem hogy a Margit-szigeti kirándulásunkon ilyen remek kis képet sikerült készítenem. Anna lányom imádja a lovakat. Könyvben és az életben egyaránt. Így amikor kiderül hog a Vadas-parkban lehet pónin lovagolni akkor ez egyértelmű  volt , hogy mi is kiálljuk a sorunkat. A pillanatot természetesen meg kellett örökíteni.

felhasználtam még:
Jerry Jones textura

A héten nagyon sok minden terveztem, de sajna lemaradt. Utólag versenyen kívül azonban készítek egy-két odlalt a Scrapbook napok alkalmávól. Mutatom majd őket.
Végre befejeztem az egyik fotókönyv készítését. Így már csak egy maradt meg a grafikai munkám. Hamrosan "Sok" időm lesz, persze nem szó szerint.Mutatok még egy odlal az elkészült könyvből. 



Kata gyönyörű freebie-jét pedig itt tölthettiek le.

További szép hétvégét! Köszi, hogy benéztél!



3 megjegyzés:

Puzsi írta...

Katánál már megcsodáltam az oldalad. Nagyon szép lett, édes a kislányod ahogy komolyan lovagol...
Fotókönyv, ó irigyellek. Milyen jó lesz a kezedben tartani...
Technika ördöge sokunkat megtréfált, én is megyek újraírni az egyszer már megírtat...

Margó írta...

Gyönyörű lett az album:-)))) Azért kíváncsi vagyok rá "bővebben":-))
Jelenlegi kedvencem Anna oldala!!
Örülök, és meghatódott vagyok attól, hogy Veled egy csapatban lehetek és tudom, többek között emiatt is biztonságban érezhetem magam:-) Köszönöm Krisztina!

Toni írta...

Nekem meg nincsen kedvenecm, mindegyik tecc! szijjjjaaa! :)

 

blogger templates | Make Money Online