2011. június 19., vasárnap

Vintage Wedding by Rainbow Desings + freebie

Már látom a végét! Jó érzés nagyon. A héten leadtam a második fotókönyvemet, mely 58 oldalas lett és talán végzek a csoki papír tervvel is akkor végre talán több időm jut a kedvenc hobbimra és persze Krisssz PS leckéit is csinálhatom.

Mutatok két oldalt a könyvből:

 
 


Most időben elkészültem, bár feltenni nem tudtam időben Kata gyönyörűséges, esküvői készletét  Vintage Wedding-et.

Nagyon hálás vagyok Katának ezért a készletért, mert lehet hogy soha nem készült volna oldal az esküvőnről. Akkor még nem volt divat a digitális kép. Annyira megtetszett hogy lehet még másik fotókat is feldolgozok.


Az oldalam:


Elkészítettem a WA-ot freebienek. Fogadjátok szeretettel.


 download here/letölthető itt

És még egy meglepi, Kata Freebie-je.Köszi, hogy benéztél! szép hétvégét és hetet kívánok!


3 megjegyzés:

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 8 post on Jun. 19, 2011. Thanks again.

Toni írta...

Húúú, de szép vagy az esküvői fotón! A fotókönyved meg eszméletvesztés lesz! Majd a teljes egészében megtekinthető lesz?
A maszkot, idézetet vittem, köszönöm!

Juma írta...

Érdemes volt az alkotói szabadságod az albumba adni - GYÖNYÖRŰEK ezek az oldalak, amiből következtethetően az egész album csodálatos lehet!!! Nagy-nagy és művészi munka, GRATULÁLOK!!!
örülök, hogy Kata elkészítette ezt a szépséges készletét, mert így kicsit többet is megtudhattam Rólad! Csodálatos az oldalad!!!
Köszönöm!... és mindent!

 

blogger templates | Make Money Online