2011. augusztus 2., kedd

Cewe kihívás + OKC

A múlt héten egyik reggel egy nagyon jó hírrel indult a napom. Sabee a blogján OKC hirdetett az új készletére. A kukcska alapján már igen ígéretesnek indult a dolog, de mikor megjött a levél a letöltési linkkel megbizonyosodhattam róla, hogy Sabee újra gyönyörű, finom készletet készített, melyet Believe in Yourself névre keresztelt.


Nagyon jó érzés volt ezzel a gyönyörűséggel alkotni. Az oldal szinte magától összeállt.

Anna mostanában elég sok fotót készít, persze néha saját magáról is. Ezt a két képet Ő készítette a telefonommal. A készlet mottója pont rá illet. Az oldal elrendezését pedig Katie Pertit egyik csodás oldala ispirálta, melyet itt megnézhettek.

felhanszáltam még:
Ps ecseteket
papír texturát

A másik oldal amit hoztam, pedig a múlt heti Cewe kihívására készült Osli legújabb készetével fűszerezve. Szóval a feladat az volt, hgoy új fotót kellett öregíteni. Az IvyScrap augusztusi mega készletébe Osli által alkotott mini késlzet pont kapóra jött, mivel stílusában teljesen passzolt.

Mutatom a készletet, mely a My Fair Lady nevet kapta és az IvyScrap August Mega kit része:
available at Ivy Scraps

Az oldalam pedig

ki másról is készülhetett volna, mint az én kis My Fair Ladym-ről Annáról. A fotó az évvégi rózsaszín párducos fellépés főpróbája után készült. Elfáradt ugyan, de még egy kis póz belefért este a próba után. Az oldal pedig ismét Katie Pertit után szabadon nevet is kaphatta volna.


felhasználtam még:
Krisssz fotó overlay - fotó öregítéshez
torn paper brushes
tape brushes
Osli blog játékára pedig 11-éig még lehet oldalt készíteni a freebie-vel! Érdemes 5$-os kupont lehet nyerni! hajrá! Jó alkotást!

Köszi, hogy benéztél! Szép estét és további szép hetet! 

Ja majd elfelejtettem, tartogatok egy meglepit! Érdemes visszajönni! :)

1 megjegyzés:

Margó írta...

Kedves oldalaid születtek Annáról! Tényleg szépek a készletek is:-)
.. és jövök, persze nem csak a meglepetésért, hanem miattad!:-)))

 

blogger templates | Make Money Online