2011. október 9., vasárnap

Egy lehetőség

Kicsit elmaradtam a blogolással mivel teljes gőzzel készültem Anna szombati szülinapi partikára. 15 gyerkőcöt volt. Zajos, vidám jó kis buli volt!

Hamarosan mutatok oldalt is remélem a szuper képekből. Igaz ez a hetem sem lesz nyugisabb mivel Annát meghívták egy fellépésre a művészitornások, így plusz két órára kell elvinnem. Azért igyekszem, mert egy szuper új készlettel alkottam és egy meglepit is készítettem.

Most megmutatom milyen meglepit kaptak a gyerekek akik felköszöntötték Annát. Mindenki kapott egy könyvjelzőt. Az ötletet Judittól "lestem el". A Cewe talira  készített nekünk egy gyönyörűt. Még az idézetet is "elcsentem" róla!


 felhanszáltam:
Candyland by Cali Desings

  felhanszáltam:
Car kit by Sandycrea D.
Ilditől (Ruccola Desings) pedig kaptam egy csodás lehetőséget és két készletével készíthettem oldalt. Ezúton is megköszönöm neki a lehetőséget. Régi vágyam vált valóra.


A fotó Mátéról kb. 3 éve készül a farsangra készülődve. Mivel a fotón nem látható a kézfeje és még Anna is odabújt hozzá, ezért nem volt könnyű ezeket az apróságokat eltüntetni.
 felhasználtam:
Dead or Alive by Ruccola Designs

A következő oldalhoz felhasznált fotó a Cewe talin készült. Igyekeztem olyan fotót találni ami tetszik. Mindenkiről sok jó fotó van, de rólam... Tudom a belső "képem" nem igazán egyezik a külsővel, de talán ez egyszer majd helyrejön.

idézet:
"Barátok ... azok akik táplálják egymás reméyneit.
Nekik egyformán kedves a másik álma."

A címet pedig Az erdő kapitánya című meséből kölcsönöztem. Ott a boldogság kék madara szerepel, nálam pedig ez a barátságé lett. Ezért Ildi lila madarát átszíneztem kékre.

felhasználtam:
Start Wearing Purple.by Ruccola Desings

Érdemes visszanézni, mert nem sokára egy meglepit hozok!

Köszi, hogy benéztél! Szép hetet kivánok!

3 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Szuper könyvjelzők és oldalak!

treza írta...

remek lehetőségből csodás oldalak; a könyvjelzőkért odavagyok :)

Ritttus írta...

Nagyon szépek a könyvjelzők! Én is viszem tovább az ötletet! Köszönöm!!!

 

blogger templates | Make Money Online