2011. október 17., hétfő

Innen onnan újdonságok + Freebie

Először is egy csodás hírrel kezdem. Kata (Rainbow Deigns) ismét alkot és már boltja is van. Aki szereti a készleteit, az most kedvezményesen megveheti őket október 31-éig.

Egy másik hír a magyar scrap világból!
Osli két boltját bezárja. Az Ivynél már nem is látható, hogy volt polcom. A ScrapDishnél viszont minden készlet féláron kapható november 1-ig. 
Érdemes körülnézni, mert olyan termék is van, amit ezek után már nemlehet majd megvásárolni. Elsősorban a B&B minik azok,Ezek nyugdíjba mennek, de a régebbi készleteik sem lesznek ebben a formában elérhetőek.

 
Csak a vásárlás végénél vonja le a rendszer a kedvezményt!
Eva egy vagány Halloween-es készletet készített a Dark Feeling Revamped Kit-et (Aveziur Designs). Sajna én még nem készültem el az oldalammal, de ami késik nem múlik! Addig mutatom a készletet, az oldal majd később.


A készlet most kedvezményesen a tiéd lehet!


Mutatom még Eva Freebie-jét ebből a készletből! Egy remek QP!Még mindig nincs vége a jó híreknek így hétfő délelőtt! Én is készítettem egy Freebie-t! Most egy tépett fotókeretet és egy tépett papírt! Fogadjátok szertetttel! :)

download here

Szép hetet!
3 megjegyzés:

Minyu írta...

Köszönettel elvittem :)

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 6 post on Oct. 17, 2011. Thanks again.

Kisnyul írta...

Krisz, köszönöm!

 

blogger templates | Make Money Online