2011. december 13., kedd

Osli gyönyörűséges új készletei

Kezdhetném, hogy megint elmaradásban vagyok a készletekhez képest, de szerintem ezzel többen így vagyunk és nem csak a készletek terén!

Mutatom az elsőt az Aromatic Winter névre keresztelt gyönyörűséget! Tele apró ötletekkel és rengeteg elemmel, mint ezt már Orsitól megszoktuk.

  available at SBE



A fotón az idei Adventi koszorúnk látható. Érdekessége hogy apró gallyakból készült a koszorú a díszítést pedig jómagam készítettem. Narancshéjból készített virágból, száraz termésekből és az elmaradhatatlan kis mécseseinkkel. A másik fotó pedig Orsi munkája, Mátéról az oviban készült.

A második készlet amelyet ma hoztam, a Our Last Year. Ez a készlet abban tér  el a eddigiektől hogy sok szót tett bele Orsi, hogy megörökíthessük a mindennapjainkat!

available at Scrapbook Elements


Az oldal története pedig. A készlet megjelenésekor eszembe jutott hogy végre idén elkészült a madáretetőnk. A férjem készítette az alapot fából, én csak egy kis vessző fonással emeltem meg a szélét, hogy ne essenek olyan könnyen ki a magok. Az oldal már összeállt, de nem sikerült olyan fotót készítenem amikor a sok kis tollads éppen eszik az etetőben. MErt persze mindegyik szemérmes és nem szereti az ember közelségét! Így hát kénytelen voltam rajzolni egy madárkát! Ilyenre sikerült.

Köszi, hogy benéztél! További szép hetet!
 

3 megjegyzés:

Margó írta...

Nagyon szép az adventi koszorútok, és aranyosak a fotók is! kellemes - szép oldal!! Ez a második meg végtelenül kedves. Tetszik a törődésed, hogy a magok az etetőben maradhassanak!! ... és csak rajzolj - rajzolj ilyen aranyos madarakat és minden mást is:-)))

Margó írta...

jaj, éreztem, hogy valami más is van itt:-)) Az átalakítás:-))) tetszik!!!

Osli írta...

Szuperséges oldalak! Az elsőben az elrendezés tetszik legjobban, a másodikban az idézet csodálatos

 

blogger templates | Make Money Online