2012. január 23., hétfő

Magyar tervezők, új csodák és persze szépséges oldalak

Két kedvenc magyar tervezőmtől is hoztam oldalakat. Két gyönyörű új készlet is megjelent a napokban!

Kata szépséges téli hangulatú készlete, a Winter Delights pénteken jelent meg. A készlet 12 papírt és 36 díszítő elemet tartalmaz. Letisztult formák és finom, pasztell színek jellemzik.


Az oldalmon pedig Gergő látható.

 
Felhasználtam még Mörjike ecsetét is.


 Kata blogján megtekinthető a többi gyönyörűséges oldal! Természetesen egy kis Freebie-t is készített nektek.






A másik készlet pedig Orsi édi babás készlete a Little One bundle.  A kismamáknak kedvezett vele, hogy már a pocakos korban elkezdhessék a fotókönyvet a kicsinek!


Orsi blogján megtekinthetők a CT tagok mesés alkotásai. 


 Ez Máté fiamról készült kb. 1 hetesen.Már el sem hiszem hogy volt ilyen pici is. Szerencsére ekkor még nem csúfították el a kis arcát a ronda ekcémás foltok. A jellegzetes fintorát már ekkor is megvillantotta.

Ez pedig Gergőről készült. Sajna a fotó nem túl jó, mivel még a kórházban készült a fotó kb. 1 napos korában és telefonnal. Azonban kicsit próbáltam rajta javítani, de ennyit lehetett.
 

Próbáltam az oldalhoz a gyerekekről újszülött kori képet keresni. Sajnos csak Mátéról és Gergőről van. Anna képei lehet hgoy teljesen eltűntek. Még nem adtam fel, de már fogy a remény.

Végül, de nem utolsósorban, mutatom a múlt heti Cewe kihívásra készített oldalamat. A  feladat az volt, hogy az After the Christmas blogtrain készleteivel kellett oldalt készíteni.

Tonikám ennél az oldalnál is használtam tőled, remélem most már nem leszel szomorú hogy nem használjuk a csodás elemeidet!

idézet:
"Mindenkinek van egy különleges ember az életében, aki kiváltságos helyet foglal el a szívében. Akiért meg kell mozdulnia." J.J. Stalter

A fotó a tavaly novemberi ovis fotózáson készült. Mivel egy oviba járnak a gyerekek, ezért volt lehetőség közös fotóra is. Ezeket a fotókat nagyon szeretem. Most nem voltam ott velük, mint tavaly ez kicsit látszik is a képen, mivel Gergőnek nem maradt más "támasza" mint MÁTÉ. Nem tudom látszik-e, de nagyon szorította szegély Máté karját.

Köszönöm hogy benéztél! Szép hetet kívánok!

Ne feledd Orsi készlete ma estig akciósan megvásárolható!!!!

3 megjegyzés:

Gólya írta...

SZuperka oldalak! A KAtásnál Veled is úgy vagyok, mint sokakkal, hogy nem ezt a stílust szoktam meg és a gyereket sem ismertem fel, így fogalmam sem volt, hogy ez a tiéd :)
A teós nekem nagy kedvencem továbbra is!

Toni írta...

Oooohhhhh köszönöm! Különben nem szomorkodtam, csak játszottam a megnemértettzsenit! :) Gyönyörű a tesókásod, meg a mini-pasis oldalaid! A legjobban a hólapátolós tetszik! Hihetetlen a fiad arckifejezése!! Visítva röhögtem rajta, mennyire cuki már!

Margó írta...

Nekem nem csak a tervezők a kedvenceim, hanem Te is!:-) ... és az oldalaid is (persze a gyerekekkel különösen:-)Ölelés!

 

blogger templates | Make Money Online