2010. március 15., hétfő

2010. Március – Az Elfogadás felszabadító ereje

Ismét egy nagyon érdekes levél jutott el hozzám, ami számtalan megfontolandó, és elgondolkodtató információt tartalmaz.
Egy-két gondolatot emelnék csak ki, további részleteket a kristálycsakra oldalon találtok.

A hónap mantrája:
ELFOGADÁS FÉNYE EGGYÉVÁLIK VELEM
ISTENI AKARAT TELJESEDIK BENNEM!
Márciusban beérik mindazon munkánk gyümölcse, amit korábban már elkezdtünk, és tudatosan elfogadtuk, befogadtuk. Megmutatkoznak és kibontakoznak azon képességeink, mint új hajtások az ágon, melyeket magunkévá tettünk. Ebben a hónapban különösképpen isteni és emberi tudatunk részeinek összehangolásán dolgoznak a Fénydimenziók küldöttei. Tudatosságunk határai tágulnak és olyan Fénykötések aktiválódnak energia-tereinkben, melyek rálátásunkat és megértésünket ösztönzik. Agyi rezgéseink tisztábbakká válnak és olyan frekvenciák vételére is képesek leszünk, melyek már „intuíció feletti”-nek mondhatók.
Így ez a felismerések hónapja is. Tudatára ébredünk olyan dolgoknak, amiket eddig elrejtve tartottunk magunk elől, de a tudathangolások eredményeképpen feltárulnak és nyilvánvalóvá válnak. Ezzel megértjük mindazt, ami velünk körülöttünk történik, és elfogadással, hálával tudunk életünk eseményeire tekinteni. Ez az elfogadás életünk és vállalt feladataink Eredményességéhez juttat el bennünket. Az isteni Eredményesség akkor nyert teret bennünk, ha szabad folyást engedünk az isteni Akaratnak, minden ellenállás (reklamáció, elégedetlenkedés) nélkül.
 Ezért most kell kiépítenünk tudatunk „szilárd” alapjait, hogy a továbbiakban is folyamatosan érkező tanítások érthetővé váljanak számunkra. Megértés nélkül, nem válnak tiszta részünkké, és alkalmazni sem tudjuk őket. Megértés pedig nem létezik elfogadás nélkül.
Ebben a munkában nagy szerep jut Felsőbb Tudatosságunknak és nekünk, itt, most létező emberi önvalónknak is.
Felsőbb Énünk olyan tudatrezgéseket küldd felénk, melyek kitakarítják elménkből azokat a gátakat és helytelen visszacsatolásokat, melyek folyamatos „zsákutcába” terelték gondolatainkat. Ezek kényszeres reakciókat és cselekvéseket generáltak, és mindig azt vehettük észre, hogy már megint ugyanazt csinálom, ugyanúgy reagálok, pedig nem akartam…
Ezeket a tudati programokat most át kell írnunk és meg kell szüntetnünk!
Tudatunkra kell ébrednünk, megvirradt!

Kezdjük azzal, hogy tudatosítsuk isteni Lényegünket, a Szeretet Fényét bennünk, és sose feledkezzünk el róla.
Fogadjuk el azt, ami itt és most van, és hálás szívvel köszönjünk meg mindent, ami történik velünk. (Ne akarjunk megítélni valamit, amíg nem értjük azt egészében!)
Legyünk nyitottak és befogadóak az isteni Akarat megvalósulására bennünk, hogy segítőink tehessék a dolgukat és Felsőbb Énünk is segíthessen nekünk.

Szeressük magunkat, és fogadjuk el, azért vagyunk most itt, mert itt kell lennünk, hogy kiteljesedhessünk. Pontosan ez az, amire szükségünk van. Nem más, és nem máskor vagy máshol: ITT és MOST VAGYUNK!

A hónap fontosabb napjai:
 Március 1. – Energiarendszerünk újrahangolása kezdődik. 4 energia-testünk frekvencia-állítása folyik. Ez a behangolás folyamatosan zajlik az egész hónap folyamán és fentről leáradó irányban halad. Spirituális testünk az első a sorban. A kommunikáció javítására és a Felsőbb Énnel való összehangolásra állítják. Majd folyamatosan mentális-értelmi, emocionális-érzelmi, és étertestünk következik. Az állításkor fejfájás, szédülés, borzongás érzetünk lehet. Ne feledjünk harmonizálást kérni, és ha tehetjük, kicsit mozgassuk meg magunkat, hogy levezessük a feleslegesen felgyülemlett energiákat. Tudatosan fogadjuk be az isteni Akaratban nekünk rendelteket és bízzunk Felsőbb Énünkben, aki folyamatosan dolgozik velünk.
Március 3. – Most stabilizálódik az a frekvencia, melyet spirituális testünkben hangol be isteni Énünk, segítőinkkel. Spirituális testünk egy magas frekvencián rezgő fénytest, mely átszövi egész energia-rendszerünket, így minden részünkkel kapcsolatban áll. Azért is fontos, mert tartalmazza minden Fénytestünk energia-kódját, így az aktiválásukkal lehívható a szükséges frekvencia az adott tér harmonikus beállításához és feltöltéséhez. A kapcsolati pontok az állítás során a helyükre kerülnek és folyamatos továbbítói az isteni fényinformációknak. Ez a testünk nagyon fontos, hogy alacsonyabb énjeink befogadhassák és feldolgozhassák az energia-információkat. Ha ebben bárhol energiahiány/többlet mutatkozik, az kihat a többi test harmóniájára is. Ez a Fénytest egy „kommunikátor”. Értelmezi (lefordítja) azokat a Fényenergia-információkat, melyek magasabb Tudatosságunkból, Felsőbb isteni Énünktől jönnek, valamint továbbítja azokat a tanításokat, melyek a magasabb dimenzió mestereitől és szellemi lényeitől érkeznek.
Most hagyjunk időt magunknak a szemlélődésre, pihenésre is. Legyünk a friss levegőn és engedjük erejét át magunkon. Végezzünk tisztító légző-gyakorlatokat. Legyünk minél többször TUDATában MAGUNKnak, isteni-spirituális Valónknak.
 Jó hangol(ód)ást! 

További szép estét!


forrás: Kristálcsakra.eoldal.hu

Nincsenek megjegyzések:

 

blogger templates | Make Money Online