2011. május 21., szombat

Tündérkert by Rainbow Designs + freebie

Kata heti gyönyörűséges készlete, a Tündérkert  több oldal megalkotására is inspirált. Nemcsak engem! Még szívesen készítettem volna vele oldalt, de még mindig nem értem utol magam teljesen.
 available at 2LP

Az első oldalon a kertünkben nyíló csillagfürtről készített fotót használtam fel. Ezzel az oldallal neveztem, a múlt heti Cewe kihíváson, amikor a kedvenc designerünk kedvenc készletével kellett oldalt készíteni, íme: 

Texturaként a készlet egyik papírját használtam.


Ezt az oldalt Lululu Isola Bella című gyönyörűséges odlala inspirálta. Mivel Kata készletében nem volt overlay így magam próbáltam régi photo hatást készíteni.

A többiek gyönyörűséges alkotásai, Kata blogján megtekinthetők.

És az elmaradhatatlan FREBBIE Katától:


letölthető itt 

 Köszi, hogy benéztél! További szép hétvégét!

3 megjegyzés:

Rita(006) írta...

Mindkét oldal szuper lett, egy fotókönyvben pont egymás párjaként harmonizálnak! A második oldalad pedig eszement jó! No és saját overlay!!!!!!!!!!! Állam keresem a földön!
Nektek is további szép hétvégét!

Osli írta...

Nagyon szép oldalak. A második "eredetijét" is láttam, de a tiéd is csodaszép lett, ügyes lift!
Bocsi, hogy ide írom, de nem találtam meg, hogy lehet a Cewén pü-t írni. Itt válaszoltam a kérdésedre: http://halado.cewe-fotokonyv.hu/photopost/showphoto.php?photo=6220

Toni írta...

Csak ideértem! Húúúú de jók az oldalaid! A természet csókja mindkettő! Imádom a zöldjeidet, az overlay meg engem is földhöz teremtett! nem semmi vagy!

 

blogger templates | Make Money Online