2011. június 13., hétfő

Teljes béke, megnyugvás és beteljesültség érzet

Most éppen egy kis "elvonulásból" érkeztem, már amennyire három gyermek mellett ez lehetséges. Édesanyám testvérénél voltunk egy hosszú hétvégére vidéken. Nem volt internet és TV-t sem néztem. Olvastam, játszottunk és igyekeztem sokat kint lenni a kertben, ahol kisgyermekként sokszor megnyugodtam. Évek óta kerestem azt az érzést, ami gyerekként elragadott és feltöltött. Nem találtam, egészen mostanáig... Csodás élmény volt. A gyümölcsfák, növények társaságában. A távoli hegyek megnyugtató kékje...

Mikor hazaértem ez a bejegyzés várt, a csillagmagon (most is kiragadtam egy-két gondolatot! Érdemes az egészet végig olvasni!):

Belépés a Tejútkapun

Pünkösd a Szentlélek kiáradását szimbolizálja. Azt az időpontot, amikor Jézus és tanítványai szétváltak, és a Tanítványoknak önállóan kellett megmutatniuk életükön keresztül a krisztusi tanításokat.

A Kapu most kinyílik, mert az ősi, bennünk élő Mag lesz megszólítva. Emlékezni fogunk arra, hogy honnan indultunk el, és minden emberben egyre erősebben fog ragyogni az az egyedi esszencia, egyedi szín, amivel erre a nagy utazásra indult. (Nap-Merkúr-leszálló Holdcsomópont).

Ugyanakkor egy másik szinten egy hatalmas megnyugvás és beteljesültség érzet fog eluralkodni, amivel érezni fogjuk, hogy az új és tiszta énünk most van alakulóban.


És ne feledjétek 15-én TELIHOLD.   

Teliholdkor a Nap a Nimród csillagkép fölött fog állni, együtt a Nimród csillagkép Koronájával. Ez tehát tovább erősíti a Beavatás üzenetét, amely elérkezik hozzánk az Égi Kapun, Tejútkapun, az Aurigán keresztül. A koronacsakránkon jön át a Tejút beavató fénye, amellyel kapcsolódunk az Isteni Tervbe, az Isteni részünkhöz. A Nimród és a Nap alatt a mélyben a Galamb csillagkép ragyog, amely a Békét és a Beteljesülést hozza el számunk!

Itt már elengedjük az anyagot egy szinten, ahogyan Nimród csillagkép alakjában is a Bikát lenyilazó Uralkodót látjuk. Itt az anyagi létezés lehúzó, visszatartó erők elengedés, a „régi energiák” elengedése a cél.

Elengedés.

De tudjuk, hogy ezzel egy új világot alapozunk meg. És mi döntünk, hogy mit helyezünk a fókuszba: azt a világot, amit lebontunk, vagy azt a világot, amit éppen építünk. Mert mind a kettő egyszerre történik. De Te döntesz.


Itt született egy gondolat, mely megtestesülése hamarosan számotokra is kézzel fogható lesz.

Addig is fogadjátok szeretettel az OLD photo maskot, amit a múltkori bejegyzésben már feltettem.
download here/letölthető itt
Köszi, hogy benéztél! Szép hetet!
 

2 megjegyzés:

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 6 post on Jun. 14, 2011. Thanks again.

Toni írta...

Köszönöm, vittem!

 

blogger templates | Make Money Online