2011. július 4., hétfő

Erőpróba, avagy mit üzennek a csillagok

Ismét egy kisebb "nyaralás" után vagyok. Sajnos ez nem volt annyira felemelő mint a korábbi, de most is kell egy kis idő hogy újra itthon érezzem magam, és persze hogy visszaszokjak a hétköznapokba.

A scrap most egy kicsit háttérbe szorult ismét, de remélem lesz ez még másképp is. Gergő fiam most lesz szobatiszta és ez "teljes" embert és odafigyelést kíván, mert sokszor még a szobában "szeretne" pisilni...

A héten remélem scrap oldalakkal is jövök, mivel tervezek egy-két oldalt...

A mai bejegyzés azonban ismét az égre irányítja af igyelmünket, és persze most is segített megérteni hgoy miért nem sikerült most annyira ez a "kis " nyaralásunk.

Balázs július első két hetében folytatódó igen aktív energiákra,  és próbatételekre hívja fel a figyelmünket.

Olyan erőpróbákra, amik arról szólnak, hogy elengedjük az erőket

Arról szól, hogyan tudjuk a hétköznapok szintjére levinni a spirituális gondolatokat.
Kiemelnék még egy gondolatot:
A jó és rossz dolgok felemésztik az erőket. Amikor állandóan zakatol az öntudatlan jelzőkkel való ellátás, kicsúszik minden – az íj nem feszül meg. Ekkor nem jön létre a tapasztalás. Mert a tapasztalás, ahogy korábban írtam, előjel nélküli, csak van. És ez fog bennünket egy magasabb szintre emelni a hétköznapok életében.

Figyeljünk fel elménk állandó címkézésére. Ne a nagy dolgokban keressük. Hanem a legapróbban. És ezeket szépen lassan engedjük el.

Erőinket áthatja a polaritás mentes állapot, az egység állapota. Erre folyamatosan rá tudunk érzékelni most, hogy az erőinket csak pusztán megéljük és működtetjük.

A teljes írás olvaható a csillagmag-on.

Köszi, hogy benéztél, szép hetet!

Nincsenek megjegyzések:

 

blogger templates | Make Money Online