2011. szeptember 8., csütörtök

Csillagok üzenete avagy Átjáró a saját lelkeden keresztül

Kicsit eltűntem és úgy látom a blog látogatók is kissé megcsappantak. A számítógépem is szerelés alatt volt, illetve mondhatni én is ...

Most ismét egy "elvont" témát feszegetek.

Pár napja kaptam egy levelt, mely ismét Balázs érdekes és elgondolkodtató írására hívja fel a figyelmet. A teljesség igénye nélkül egy kis részlet. 

Ismét egy kicsit messianisztikus jellegű, ezért a hétköznapi életünkben szavakkal nehezebben kifejezhető üzenet bontakozik ki ezen fényszög által. A Jupiter és a Neptunusz kvintill kapcsolata csúcsosodik ki a héten: teljesen helyén való az, hogy valaki az elmúlt napokban azt tapasztalta, hogy a múlt megoldottnak hitt, vagy elfeledett lelki kötései, blokkjai felbukkantak.

A Neptunusz régóta a Vízöntő csillagkép múltat tisztító vizében jár, ezért még mindig aktív a háttérben a múlt lelki problémáinak oldása. Minden tisztázatlan, láthatatlan területet a Szellem tisztító erejével át lehet mosni. A Jupiter pedig most a kvintill ereje által ezt igencsak beaktiválta: 

a Tudással és a Szeretettel minden fájdalom meggyógyítható!

Az ember azt gondolná, hogy a spirituális úton járva egy idő után egyre jobban megismeri önmagát, és évek hosszú belső lelki munkája után már lassan csak-csak elfogynak azok, amelyekkel szembe kell nézni. S amikor találkozik az ember egy újabb felbukkanó oldanivalóval, akkor lehet, hogy elkezd magában kételkedni: „Ilyen lennék?” „Még mindig dolgoznom kell magamon?” „De hát ezt már megoldottam!”. Ez sokszor a kedvét szegi az embernek, amikor már mondjuk a „naaagy” dolgokon túl van, mindig talál valami újabb és újabb szörnyet a szekrényben.

Ha fejedben átfutottak már a fenti gondolatok, akkor nyugodj meg, minden rendben van, ez teljesen helyén való. Minél nagyobb a tisztaság lelked kertjében, a legkisebb megingás vagy felborulás sokkal jobban látszódik és sokkal erőteljesebbnek hat! Egy koszos, gyommal benőtt rendezetlen kertben egy eldobott csikk fel sem tűnik, ám egy tiszta ápolt területen szinte virít, és azonnali megoldást kíván.

Ezen a héten tanácsos mindenképpen a gyógyítással, gyógyulással foglalkozni. Ha teheted, akkor most keresd fel gyógyító ismerőseidet, még akkor is, ha Te magad gyógyító vagy. Vannak dolgok, amiket az ember egyedül önmagán nem képes véghezvinni.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor további részletek a csillagmag.hu-n.

Hamarosan  scrap témával is jövök! Szép napot mindnekinek!

1 megjegyzés:

Margó írta...

Eléggé "terhelt" heteket éltem át, az elmúlt időszakban. Most megint nagyon jókor olvastam az írásod. KÖSZÖNÖM!
Holnap mindenképpen jelentkezem e-mail-ban!!
Ölellek: Margó

 

blogger templates | Make Money Online