2011. október 13., csütörtök

Fall Comes Slowly full kit by Aveziur Deisgns + freebie + TELIHOLD

Egy napsütötte szeptemberi napon kisc saládom felkerekedett hogy megnézze a Nemzeti vágtát. Először abszurnak tűnt a vállalkozás három kis gyerekekkel nagy forgatagban, de aztán valahogy mégis nagyon jól sikerült. Odaéertünk reggel (11 órára) az első futamra. Hangulatos, szép és izgalmas volt egyszerre. Az első két futam megtekintése után felvetettük hogy menjünk át a ligetbe egy játszótérre és utána kis huszár vágtára vissza sétálunk. Gergő teljesen felháborodott hogy ő a pacikat és a huszárokat szeretné nézni! Na erre pont nem számítottam.Inkább a nagyokra gondoltam hogy majd lenyűgözi őket a lovak ilyen közeli látványa. Megegyeztünk hogy egy kis játszóterezés után visszajövünk.

Az előző bejegyzésben bemutatott fotók, -melyekből Annának készítettem egy vászonképet,- itt készültek.

A játszótéren ismét Anna ragadta magához a gépemet, Én pedig ezekből a fotókból készítettem oldalt Eva új izgalmas, színes készletével a Fall Comes Slowly-val.

 Az oldal érdekessége még hogy a háttérbe két fotó lett összemosva. Két teljesen különböző része a ligetnek!

felhasználtam még: Fotókeretek by Krisssz



 
 available at DSS

Egy Qp-et is hoztam mellé ajándékba. Tartogatok az erre látogatóknak még egy meglepit, de ezt techniaki okokból később mutatom meg.

download here

Sőt ha most ellátogatsz Eva blogjára még egy csodás Scuffed Edges Paper is a tied lehet. Mutatom:


Ne feledjétek Telihold van. Részletek aki még nem is meri itt.

Köszi, hogy benéztél! Szép hetet!

1 megjegyzés:

Margó írta...

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a kirándulásotok! ... meg annak is, hogy most Anna volt ilyen ügyes, hogy fotókat készített, ... meg annak is, hogy most Téged is látlak fotón a férjeddel:-)
Köszönöm a freebie-t el is vittem!

 

blogger templates | Make Money Online