2011. november 16., szerda

Új oldalak és egy kis spiritális ajánló

Megmutatom a könyvjelzőmet melyet Orsi's Vintage Glamour készleltével készítettem és a gépemről szőrén szálán eltűnt. Milyen jó hogy az  embernek vannak barátai. Orsi megőrizte nekem szerencsére.

Egy kis meglepit készítettem remélem akik kapják örülni fognak  majd neki.
Eva és Julie közösen készített a Rainy Day Blues-t, egy bájos készletet! Vidám színekben az esőről! Rengeteg papír és elem várja azokat akiknek megtetszik ez a készlet.

Hirtelen egy ATC-re támadt kedvem, mutatom:És akkor az ajánlók! 
 
Először is HOLNAP 10 Milliószoros nap lesz a TIBETI hagyomány szerint. AKi még nem ismeri ennek a jelentőségét, röviden leírom ismét:

A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak,. A tibetiek évente négy ilyen napot tartanak nyilván.


Kiemelten fontos, hogy ezeken a napokon arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben! Figyelj magadra és légy tudatos! Ellenőrizd gondolataidat, a benned felmerülő érzelmeket. Az elkerülhetetlenül felmerülő negatív gondolatokat, érzelmeket „csípd el”, majd egyszerűen engedd szabadon és cseréld fel azzal - a számodra pozitív - gondolattal, amellyel teremteni szeretnél vagy érzelemmel, amelyet ki szeretnél nyilvánítani az adott helyzetben. Tudatosan fókuszálj a pozitívumokra.

Teremts olyan körülményeket magadnak, hogy minél több számodra pozitív helyzettel, személlyel, körülménnyel találkozhassál ezeken a napokon. Ünnepelj! Adj hálát minden jóért, ami az életedben már jelen van.

Ne felejtsd! Amire figyelmedet irányítod, azt fogod megteremteni. Senki nem fogja helyetted eldönteni, hogy ez most neked jó vagy nem jó. TE VAGY AZ IRÁNYÍTÓ! Csak Te tudod a gondolkodásodat meghatározni.

Küldj szeretetteljes gondolatokat szeretteidnek, embertársaidnak, a Föld teremtményeinek és magának a Földanyának. Teremts magadnak és „utazó-társaidnak” szeretetet, békét, bőséget és boldogságot. Adakozz! Adj minél többet önmagadból, önzetlenül, tiszta szeretetből.

Minden olyat tegyél meg, amit szeretnél, hogy tízmilliószoros erővel hasson!Továbbá Balázs oldalán, a csillagmagon-on ismét egy a mindannapi életben jól hasznosítható vizualizációs technikát ír le, mellyel elengedhetjük régi beidegződéseinket.


Köszi, hogy benéztél! További szép hetet!

Nincsenek megjegyzések:

 

blogger templates | Make Money Online