2012. február 18., szombat

Cewe heti kihívás + egy szépséges készlet Orsitól

Napokig még csak a gép közelébe se kerültem olyan rossz állapotban voltam. Begyulladt a fogam és persze utána a nyirok mirigyeim is. Olyan szép voltam mint egy mumszos kis gyerek. Kb. 4-5 napig alíg ettem. Mondhatni méregtelenítettem egy kicsit. Most már jól vagyok, és a kedvem is jobb. Persze elmaradásom van bőven. Közben egyik barátnőm édesapjának készítek egy fotókönyvet, amire még kb. 1 hetem van. Nem sok idő igaz...


Szóval mutatom először is a heti Cewe kihívás a Give Five. Vagyis a feladat, hogy akik jelentkeztek a feladatra készítettünk egy minit. Már ez sem volt könnyű mivel csak 5 elemet lehetett készíteni. Miután Mr. Random kisorsolta, hogy ki fog vele oldalt készíteni, után jött a java, mivel egy másik résztvevő készletével kellett oldalt készíteni. de persze úgy hogy mind az 5 elemet fel kellett használni.. Izgi igaz. Az is volt.

Nekem Jociandi csodás készlete jutott. Nem volt könnyű bevallom, mivel még egy jó kis templatet is tett bele. Mutatom:Az én készletemmel Audi és Rzoé alkottak gyönyörű oldalt, mutatom.
Külön köszönöm Audinak a kedves szavakat, és nagyon örülök hogy az idézet éppen akkor és éppen oda érkezett ahol szükség volt rá!
 Audi


 Rzoé


A többi csodás oldalt itt tekinthetitek meg. Hamarosan pedig letölthetitek a csodás Freebieket a Cewe galériájából!

Mutatom az én kis minim előkéjét:A másik oldal pedig Orsi Moments in Time készletéből készült. Már elkészültem vele, csak a blogolás maradt most le.


 A fotó Annáról készült még 2005 nyarán.Mindig is szeretett pózolni a gép előtt! Igazi csaj.

Mutatom a készlet előkéjét:

availbale at SBE


Megjelent Orsi új készlete is a

A Heart Full Of Love Kit

most akciósan megvásárolható a DDR-nél! Oldal nélkül mutatom most! Köszi, hogy benéztél! Szép hétvégét!:)


1 megjegyzés:

OsDesign írta...

Jobb későn, mint soha ;) Szép az oldalaid és a give five készleted is

 

blogger templates | Make Money Online