2012. február 6., hétfő

Telihold + 2012: feldata a nézőpontváltás

Kicsit el vagyok maradva a scrapbook-al de sajnos Gergő már egy hete itthon van, így napközben nincs időm rá, este meg nincs energiám. Azt hiszem ezt az állapotot sokan ismeritek. Nem mentegetőzni akarok, csak leírtam hogy tudjátok, nem tűntem el nagyon.

Két ok van amiért most "tollat" vagy klaviatúrát ragadtam. Egyik, hogy figyelmeztesselek benneteket, hogy holnap Telihold lesz. Vagyis ma van a Teliholdat megelőző este,
ilyenkor feltölthetjük energiával ásványainak, olajainkat és testünket is.
 
A Telihold éjjelén pedig adjunk oda neki bármit, amit el szeretnénk engedni. Megtehetjük mentálisan, vagy egy papírra leírva is. Majd a telihold fényében  égessük el, temessük el a papírt.

Ezek a technikák segítenek a természetes földi ritmushoz való csatlakozásban, mely kedvezően hat szervezetünkre.
 
A másik Balázs korábbi bejegyzése, amit most sikerült elolvasnom a nézőpont váltásról, nagyon elgondolkodtatónak és a mindennapi életünkbe beillesztendőnek érzek. Ezért a teljesség igénye nélkül egy két gondolat:
"Sok spirituális ember nehézségekbe ütközik abban, hogy a hétköznapokban, a mundán világban élje meg a spiritualitását. Millió könyv és módszer áll rendelkezésre a tudatos teremtésre, a vonzásra, a gyógyításra, mégis rengetegen küzdenek anyagi, egészségi vagy kapcsolati problémákkal.
Hogyan lehetséges mindez? Annyi sok módszer mind nem működik, hogy a tanfolyamokról, kurzusokról kijövő emberek otthon mégis szűkségben és kapcsolati feszültségben élnek tovább? Egy-egy tisztulás után is újabb és újabb problémák merülnek fel újra és újra, mintha soha semmi se lenne megoldva? Millió gyógyító technika mellett még a „legspirituálisabb” ember is beteg lesz?"
"Miért van az, hogy Te, mint spirituális ember elvileg tudod, hogy mit kéne csinálnod a gyógyulásod, a jobb kapcsolatod, a jobb anyagi helyzetedért, és mégsem teszed? Tudod, hogy mondjuk nem kéne ordibálnod meg idegesnek lenned anyósoddal, néha mégis elpattan a kötél, és megteszed, újra és újra. Miért?"

"Változtass a nézőpontodon."


"Láss a dolgok mögé. Nem nagy kunszt egyébként, de elég sok elengedéssel jár – és az ember sokszor bizony szeret szenvedni, és nem szeret elengedni. Szeret ragaszkodni a megszokottakhoz."
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, az írás többi részét itt olvashatod. Érdemes!!!!

További szép hetet kívánok! Köszi, hogy benéztél!

1 megjegyzés:

Margó írta...

Igen Krisz, felkeltetted az érdeklődésem! Olvasnom kell! már tudom ma mi a bajom, holnap telihold lesz. Akkor felkészülök!
... és köszönöm a könyveket, olvasni fogok!!
Vigyázzatok Magatokra, remélem Gergő sikeresen kilában a betegségből és Annáék egészségesen élik napjaikat!
Ölelés!

 

blogger templates | Make Money Online