2009. augusztus 26., szerda

Változatok egy témára

Aki ismer az tudja régóta nagy szenvedélyem a fotózás. Igaz a fényképezőgépem mostanában nem igazi társam, mert kissé betegeskedik.

Megtalált egy újabb szenvedély! Fotókat alakítgatok át a GIMP képszerkesztő programmal. Egy ilyen képet már közreadtam, a http://yantra-art.blogspot.com/2009/08/kedvenc-fotom-atalakitasa.html oldalon. Ez csak egy kis fotó "szebbítésnek" indult. Nagyon olyan szaga van hogy ennél több lesz belőle... Majd meglátjuk.

Tegnap előtt elkezdtem a "kedvenc" képemet ismét átalakítani. Elsőre nem igazán sikerült. Egy éjszakai nyűglődés, nem alvás után aztán egy másik leírás alapján sikerült egy-két verziót megcsinálni.

Ezúton köszönöm Katának, a http://rainbowgimpscrap.blogspot.com oldalon és e-mail-en nyújtott segítségét.

Íme a kép amit átalakítottam:


1. változat:

2. változat:


3. változat:


Azóta is tovább keresem az érdekes megoldásokat, bár be kell ismernem, hogy sokkal időigényesebb mint első ránézésre tűnik. Igyekszem folyamatosan közreadni fejlődésem eredményeit.

További szép estét!

Köszönöm hogy benéztél!

2 megjegyzés:

Kata írta...

Meg is találtalak! :) Nagyon szívesen a segítséget, örülök a képeidnek! Igen, időigényes és kezdetben elég sok óra elmegy a tanulással (meg később, még most nekem is van bőven mit tanulnom), de nagyon nagy örömet fog okozni! :)

Krisz írta...

Köszönöm a támogatásodat. Sok örömet szerzett már eddig, hogy a leírásaidat megértettem és meg is tudtam csinálni! :)
Sok sikert az új tevékenységedhez! :)

 

blogger templates | Make Money Online