2011. június 24., péntek

Osli játéka - 7. hét

Osli mostani játékához egy csodás Template-t készített. A feladat nagyon egyszerű. A templétet lehet forgatni, színezni, az elemeket helyettesíteni stb. Az a lényeg, hogy felismerhető legyen, hogy ezzel készült az alkotás.


Mutatom az oldalt amit készítettem:

felhasználtam: HSD patterned by OsDesign


 idézet: "Lehet egy dal, vagy ritmus, vagy zaj, egy árva hang, egy jel. A zene az kell, hogy ne vesszünk el, hogy mégse adjuk fel!"
 A zene az kell : Dés László

szöveg:Egy barátság kezdete...
Mindketten nagyon szeretitek amit csináltok. Az életetek szerves része a tánc. Bárhol képesek vagytok egy cigánykereket csinálni, vagy akár a játszótéren lemenni hídba. A helyszín nem akadály. Mindig szerettem volna gyermekként ilyen szenvedéllyel csinálni valamit, de leginkább a táncot, de sajnos nem adatott meg. Nektek igen, és ennek tiszta szívből örülök.
2011. Meggyesi Iskola 

Érdekessége, hogy a fotókat Orsi készítette. Az én gépem erősen haldoklik, ezért nagyon örültem neki a gyerekeink egy csoportban tornáznak, és nem volt gond hogy ki fotóz. A fotókon persze látszik, hogy profi fotós munkája. 

Először PS-el kezdtem el dolgozni, de mivel LINUX alá van telepítve és ez alapjában Windows alá lett programozva, ííy van egy-két dolog ami nem igazán jól működik. Még azért nem adom fel. Végül azonban a GIMP-el fejeztem be.

Anna három számban lépett fel (a többiek csak kettőben!) mivel egyik kis társuk nem jött el. A Rózsaszín párduc című produkcióban párban kellett dolgozni. Az Ő partnere azonban hiányzott. NAgy meglepődésemre, azonban nagyon ügyesen oldotta meg a partner hiányát, úgy csinálta mintha ott lett volna, "odaképzeltem Laurát"-mondta utána. Tényleg profin. A fotózásról és a feladatról további részletek Orsi blogján olvashatóak.

Köszi, hogy benéztél! Szép hétvégét!

4 megjegyzés:

Margó írta...

Nagyon tetszik az oldalad! Szép a blending, az elrendezés! Teljes összhang van az idézet, a komment és a képi megjelenítés között! Nagyon örülök a születő barátságnak és annak, hogy Orsival "egymásra találtatok":-)

Gólya írta...

Vicces, hogy hasonló oldalt csináltatok Orsival és szuperek a csajok, a fotók, mégis teljesen másmilyen lett a Tied, nagyon jó így látni egymás mellett a kettőt! :)))

evadraga írta...

Olyan édes történetmesélős ez az oldalad, tényleg pont erre való ez a sablonka. :)
A gyerekek nagyon ügyesek, olyan klasszul oldják meg a problémákat, sokszor van tőlük mit tanulnunk. :DD

Toni írta...

Szívemközepe az idézet! Imádom ezt a dalt! Nagyon az oldalad!

 

blogger templates | Make Money Online