2012. november 27., kedd

Telihold, + ajánló

Régen rendszeresen olvashattatok nálam Kis Balázs Kunó Csillagüzeneteiből szemelvényeket, illetve egyéb hasonló témájú bejegyzéseket. Most úgy érzem eljött az ideje, hogy ezt a régi jó szokásomat felelevenítsem ismét. Remélem sokak örömére.


Holnap telihold lesz. A telihold a külső és belső tisztítások ideje. Már többször írtam erről a témáról, nem ismételném magamat. Aki még ismeri az ehhez kapcsolódó írásaimat annak itt egy korábbi.

Új szenvedélyem, - persze a scrapbook mellett - a kundalini jóga. Mivel személyes felemelő tapasztalatokat szereztem az elmúlt hónapokban, ezért úgy gondolom hogy a Kundalini jóga és telihold kapcsolatáról írok most, hogy más is kedvet kapjon és ha felkeltettem az érdeklődését, kipróbálja, részese legyen ennek a felemelő érzésnek, új megtapasztalásoknak.
(forrás:http://www.shaktijoga.hu)

"Amikor megérted azt, ki és mi vagy valójában, akkor a kisugárzásod kivetül az Univerzum rezgésére és minden körülötted kreatívvá és lehetőségekkel telivé válik." Yogi Bhajen ."


Amikor telihold idején gyakorlunk, meditálunk, böjtölünk jó esélyünk van arra, hogy intenzívebben megtisztítsuk fizikai, mentális és érzelmi tereinket. Lehetőségünk nyílik régi, önvalónkat hátráltató, tudatalatti tartalmainkat elengedni, azoktól elengedődni.

Felvenni a kapcsolatot elveszett terveinkkel, újakat, jobbakat létrehozni. Az est célja, hogy a hétköznapiságot meghaladva, az "itt és most"-ba a jelen pillanatba megérkezvén emlékezzünk azokra a lehetőségekre, melyeket az Univerzum számunkra tartogat,és megtapasztalhassuk a jóga, a Gong és a közösség felemelő erejét! 

Most megtapasztalhatod, mit mondanak a jógik az emberi testről. Hogy valóban olyan, mint egy nádikból felépített csodálatos hangszer, melyek úgy teszik lehetővé a gyógyulás és az energia áramlását a testben, mint a vízesés zubogása.


Köszi, hogy benéztél! Érdemes visszalátogatni, mert részt vettem a Gólya által indított játékon. Hamarosan félrehúzzuk a függönyt és előbukkan a mi kis meglepetésünk! 

További szép hetet! :)

Nincsenek megjegyzések:

 

blogger templates | Make Money Online