2012. november 10., szombat

Vászonképek az új szenvedélyeim

Talán tavaly Sabee mutatott egy gyönyörű vászonképet, igaz azt Ő csinálta saját kezűleg. Akkor teljesen beleszerettem. Eldöntöttem, ha törik, ha szakad nekem is lesz ilyen képem. Aztán sorra mutatták kedves scrap társaim a szebbnél szebb képeiket amiket készítettek, így a többszörös inspiráció hatására elkészült az első vászonképünk Anna lányom születésnapjára, igaz ez még nem a CEWE gondozásában. 

Azonban annyira nagy sikert aratott hogy azóta a férjemnek is készítettem egyet és Máté fiam is kért. Igaz Máté még nem kapta meg, de megmutatom mivel Ő még nem tud olvasni, így biztosan nem téved ide. 

 Ezek a fotók pedig részben tavaly részben idén nyáron készültek. Remélem hamarosan elfoglalja az őt megillető helyet a falon.

A fotók egy része az idei Nemzeti Vágtán készült. Úgy látszik ebből családi hagyomány lesz, hogy minden évben kimegyünk. Legalábbis ha a gyerekeken múlik. Az autókról készült képeket pedig a férjem készítette Máténak Prágában. Szerencsémre olyan ügyes voltam, hogy a kép alján pont úgy hajtották be a vásznat, hogy a karabély vége még látszik, de alul a bemosás már egyáltalán nem. Nagyon örültem neki.


A CEWE partnereinél lehet feltölteni az előre elkészített jpg formátumú képet. Szinte mindig akciós valahol, érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni. Nekem az online feltöltés sikerült a legjobban. Ott jól látható volt, hogy körülbelül mekkora lesz a végső kép. 

Egy kis tanács: A kép szélére érdemes +3 cm-rt minden oldalon ráhagyni, mert ez a rész hajtódik be és ami ide kerül az nem lesz látható. 

További részletek a vászonkép feltöltéséről. Krissz írt egy összefoglalót a vászonfotó készítésről, ha bizonytalan vagy érdemes elolvasni.

Köszi, hogy benéztél! :)

  

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Nagyon szépek lettek az oldalak, biztosan írtó jól mutatnak majd vászonképként :)) most én is megint kedvet kaptam a készítéséhez :)

Gólya írta...

Klasszak lettek!!!! (és örülök, hogy csatlakoztál Te is a játékomhoz!)

 

blogger templates | Make Money Online